Přeskočit na hlavní obsah

Dva jarní koncerty pěveckého sboru Akordum

Milovníci lidové hudby i výtvarného umění jsou zváni na vystoupení pěveckého sboru Akordum, kterým zpestří vernisáž výstavy Olejomalby autora Jiřího Vály dne 7.5.2016 v 15 hodin v Uhříněveském muzeu. Pásmo lidových písní v úpravě pro pěvecký sbor vás určitě překvapí a potěší.
Dirigent Jiří Trtík zve na vernisáž výstavy Olejomalby

Ve skvělé akustice Uhříněveského muzea se bude konat dne 29.5.2016 v 19 hodin také komorní koncert, který bude zároveň slavnostním zakončením druhé sezóny činnosti sboru. Hlavním programem bude opět pásmo lidových písní a dále provedení kantáty Otvírání studánek (Bohuslav Martinů) za účasti sólistů a hudebníků z Pražské konzervatoře pod vedením dirigenta Ondřeje Kunovského. Sóla: Anna Topičová, Drahomíra Wetterová, Daniel Klánský. Pavel Hrala, Adéla Klára Čuříková - housle, Vojtěch Eberhart - viola, Josef Popelka ml. - klavír. Diriguje: Ondřej Kunovský.




Koncertem se sbor zapojí do Týdne uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby (TUVAT), celostátní kampaně na podporu všech forem neprofesionální umělecké tvorby. Vstupné je dobrovolné.
Pěvecký sbor Akordum s dirigenty Jiřím Trtíkem a Ondřejem Kunovským
(duben 2016)

Sbor stále přijímá nové členy, ­amatérské zpěváky, kteří si dosud zpívají třeba jen doma ve sprše. Překonejte ostych a přijďte mezi nás! Veškeré informace a kontakty najdete na našich stránkách.